Corona update: vanaf 1 april beeldbellen

Corona update: onze verplichte quarantaine is goed en nodig voor de veiligheid van jezelf en de ander. Het is te hopen dat deze wereldwijde crisis niet maanden duurt. Ik ontvang alleen wel meerdere berichten dat het leven binnen die 4 muren niet overal makkelijk is. De klachten variëren van eenzaamheid, depressieve gevoelens tot irritatie door ineens op elkaars lip te zitten. Dit vraagt een olifantenhuid en dus te veel verdraagzaamheid om de lieve vrede te bewaren.

In de komende weken geef ik geen face-2-face behandelingen. Maar een telefonische afspraak verzacht ook. Maakt verdraagzamer zonder dat we alles slikken. Omdat ook wandelsessies in dit stadium door de verschillende beroepsverenigingen worden afgeraden, ben ik gaan testen met beeldbellen.

De afgelopen 10 dagen heb ik de tijd genomen om diverse veilige (AVG-proof) mogelijkheden te onderzoeken. Volgende week heb ik de laatste proefsessies gepland met cliënten. Samen met collega haptotherapeuten hebben we een video intervisie gepland om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Zo leren we van elkaar.

Ik ben er inmiddels van overtuigd dat ik ook zonder de affectieve aanraking kan ‘raken’. Vanaf 1 april is het mogelijk om een afspraak te plannen. Heb je interesse of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Stuur me een berichtje via mail of via sms op het nummer 06-21521833.