Coaching

Als coach op haptonomische basis ben ik er voor iedereen die voor een uitdaging staat op het gebied van werk, opvoeding, relaties of persoonlijke ontwikkeling. NLP en coaching is geen (hapto)therapie. Wel staat de haptonomie aan de basis van mijn coaching. Dit betekent dat de nadruk ligt op het ervaren door oefeningen. Het is meer dan alleen maar praten. Het kan je laten voelen hoe je doelen kunt realiseren. Patronen en overtuigingen die je onbewust in de weg staan, maken we bewust door middel van krachtige NLP technieken. Hoe de coaching er exact uit gaat zien, hangt natuurlijk af van wie jij bent en wat je meeneemt.

Patronen

Tijdens de sessies leer je je eigen patronen in je gedrag en overtuigingen kennen. Dit zijn patronen die onherroepelijk door ons leven lopen en ergens goed voor zijn (geweest). Je krijgt keuzemogelijkheden in hoe je met lastige situaties om gaat. Of hoe je reageert op uitdagingen die op je pad komen, in zowel je werk als in persoonlijke relaties. Dit zorgt voor beweging in jezelf, voor herkenning en vooral voor persoonlijke groei. Het maakt je bewust van je eigen grenzen waardoor het makkelijker is ze te respecteren. Niet alleen tijdens onze afspraken, ook in je dagelijkse leven, in relaties en je werk.

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek? Mailen kan altijd of neem telefonisch contact met me op.