Werkwijze coaching

Persoonlijke coaching

Tijdens de coaching richten we ons op de denkpatronen en overtuigingen die jou ontwikkeling en groei in de weg staan. Waar je tegenaan loopt in je werk of in je omgang met anderen. Niet alleen je patronen in denken en doen passeren de revue, ook je gevoelens komen aan bod in de sessies.

Wandel coaching in het Vliegenbos (90 min)

Behalve individuele coaching in de praktijk, wandel ik ook met cliënten. In de natuur zijn en bewegen, maakt het makkelijker om uit je hoofd te komen. Er doen immers veel zintuigen mee bij een stevige wandeling. Als jouw persoonlijke nadruk op het denken ligt en je cognitief sterk bent, kan een wandel coaching een verademing zijn. Het zet zaken in een ander perspectief en dat is soms net datgene wat nodig is. Een wandel coaching plannen we in overleg en is altijd onderdeel van een breder coachingstraject.

Vliegenbos


Groepstrainingen voor bedrijven

Behalve individuele trajecten geef ik samen met ervaren trainers uit het bedrijfsleven trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschapskwaliteiten en groepsprocessen in het onderwijs en bij zorginstellingen. Leidinggevenden of teamleiders worden zich bewust van de stijl van samenwerking en groeien zowel in persoonlijke ontwikkeling als in de samenwerking met collega’s. Hierbij combineer ik mijn 20 jaar bedrijfservaring met de haptonomie. Een dergelijk traject is in alle gevallen maatwerk. Wil je meer weten? Vul het contactformulier in of bel me voor een afspraak.